Babagan kita

Ningbo yingyi machinery manufacturing Co., LTD. Iku perusahaan perdagangan manca sing melu perdagangan impor lan ekspor. Perusahaan utamane melu bagean mesin, produk Hardware, Aluminium die-casting. seng die-casting lan liyane bagean logam, Stamping bagean, Forging bagean, bagean Auto, bagean Sepur, bagean katup.

Kita duwe pabrik dhewe Ningbo tianxiang precision casting Co., LTD. Kita duwe 15 taun pengalaman casting. Iku sing nomer loroilang casting umplukpengecoran ing Ease of China. Perusahaan kita ing wilayah lan industri wis entuk kepercayaan lan pujian sing akeh. Pabrik wis darmabakti ing Manufaktur ukuran cilik lan medium ilang casting umpluk iro.

PAWARTA

PRODUK TERBARU